Anyák napjára

Névtelen terv (3)
Ahogy a környezetünk, a család és gyermekeink is megemlékeznek az anyák napjáról, mi se feledjük el magunkat, és ajándékozzunk szeretetet, törődést, önMAGunknak is…. ééééés kérjünk kényeztetést ajándékba 😉
 
Van is néhány ötletem:
❤️ Természetes kristályok – A kristályok nemcsak gyönyörű dekorációk, hanem gyógyító tulajdonságokkal is szolgálhatnak a tulajdonosaik számára. Válasszunk magunknak egy kis követ, ami megszólít. Például az ametisztet a belső békéért, szelenit segíthet az auratisztításban, rózsakvarc elősegíti a szeretetet, holdkő a nőiség szimbóluma.
🧡 Himalájai sólámpa – A himalájai sólámpák csinos, dekoratív lámpák. Tisztítják a levegőt, kellemes meleg fényükkel javítják a hangulatot és még az alvásban is segíthetnek.
💛 Illóolajok és párologtató – Az illóolajok felhasználhatók az aromaterápiában, és bizonyos egészségügyi előnyökkel járnak. Az illóolajokból származó illatok stimulálhatják az agy azon területeit, amelyek szerepet játszanak az érzelmekben, a viselkedésben, a szaglásban és a memóriában. Válasszunk körültekintően, és alkalmazhatunk kombinációkat is. Én a hagyományos kerámia párologtató híve vagyok, amibe gyertyát teszek, akár éjszakára is párologtatni.
💚 Masszázs, Önmasszázs eszközök – Az anyukák (és persze az apukák is) megérdemlik a kikapcsolódást. Elmehetünk egy masszázsra, de otthon magunkat is masszírozhatjuk egy kellemes illatos fürdő után akár kézzel, vagy különféle házi masszázs eszközökkel, mint az arcmasszírozó, a lábmasszírozó vagy hát- és nyakmasszírozók
💙 Élmény – Gondoljunk ki egy szórakoztató élményt, amire régen vágyunk, amit kipróbálnánk. Menjünk fürdőbe, kiállításra, élményfestésre, koncertre, foglaljunk le egy közös főzőtanfolyamot… A lehetőségek végtelenek, és örök emlékek maradhatnak.
💜 Virág – ez egy klasszikus anyák napi ajándék. Válasszunk valami különlegeset, mert megérdemeljünk! Szerezhetünk hozzá egy vidám cserepet vagy egy makramé növényakasztót is, hogy még különlegesebbé tegyük az ajándékot.
🤎 Szakácskönyv – A főzni szerető anyukák számára mindig szórakoztató új receptek kipróbálása! Keressünk egy szakácskönyvet, amely tele van egészséges, holisztikus ételekkel. Kísérletezzünk bátran, keresgélhetünk az Ayurveda szakácskönyvek, vegetáriánus vagy fermentációs receptkönyvek között is.
❤️ Otthoni fürdőkészlet – Kényeztessük magunkat egy otthoni gyógyfürdőkészlettel. Természetes alapanyagú arcmaszk, fürdőbomba, fürdősó. Érdemes lehet illóolajos illatos gyertyákat is beszerezni.
 
Számos módja van annak, hogy holisztikus, egészséges ajándékokkal különlegesnek érezhessük magunkat az életben, és nem csak anyák napján, hanem minden egyes nap! ❤️

Megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

Szeretnél kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet?

Ha tanácstalan vagy a kezdő lépéseknél, ahogy én is az voltam annak idején, nézd meg Szülőknek szóló Mentor Programomat.

Ezeket olvastad már?

Életmód

Anyák napjára

Ahogy a környezetünk, a család és gyermekeink is megemlékeznek az anyák napjáról, mi se feledjük el magunkat, és ajándékozzunk szeretetet, törődést, önMAGunknak is…. ééééés kérjünk

TOVÁBB OLVASOM »