Köszöntő

MONO_1

Kedves Látogató!

Örülök, hogy egyre többen vagyunk, akik a meditáció és mindfulness iránt érdeklődünk, és ez arra inspirált, hogy foglalkozzak a netes megjelenéssel is. Terveim szerint ez mostantól rendszeressé válik.
Néhány ötlettel, saját vagy nemzetközileg kipróbált gyakorlattal tölteném fel ezt az oldalt, ami remélem, segítségetekre lesz a mindennapokban akár szülőként, nagyszülőként vagy nevelőként, pedagógusként érdeklődtök a mindfulness és meditáció iránt.

Nincs más hátra, mint előre! 😊 Kezdjük! …. és alkalmazzuk MINDEN NAP, mivel a mindfulness nem egy gyakorlat, hanem SZEMLÉLET, ÉLETMÓD, ami nem ördöngősség vagy kiváltság. Nem kell szuperanyunak, szuperapunak lenned, vagy bármi tehetséggel, eszközzel rendelkezned hogy elkezdjétek és beépítsétek a mindennapjaitokba. Majd meglátod, csak figyelj és kövess! Kezdjétek el egyszerűen MOST. MA.

Miért is? A kiegyensúlyozottabb, boldogabb mindennapokért. Megéri!

Ha tanácstalan vagy a kezdő lépéseknél, ahogy én is az voltam annak idején, nézd meg Szülőknek szóló Mentor Programomat.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Szeretnél kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet?

Ha tanácstalan vagy a kezdő lépéseknél, ahogy én is az voltam annak idején, nézd meg Szülőknek szóló Mentor Programomat.

Ezeket olvastad már?