Köszöntő

MONO_1

Kedves Látogató!

Örülök, hogy egyre többen vagyunk, akik a meditáció és mindfulness iránt érdeklődünk, és ez arra inspirált, hogy foglalkozzak a netes megjelenéssel is. Terveim szerint ez mostantól rendszeressé válik.
Néhány ötlettel, saját vagy nemzetközileg kipróbált gyakorlattal tölteném fel ezt az oldalt, ami remélem, segítségetekre lesz a mindennapokban akár szülőként, nagyszülőként vagy nevelőként, pedagógusként érdeklődtök a mindfulness és meditáció iránt.

Nincs más hátra, mint előre! 😊 Kezdjük! …. és alkalmazzuk MINDEN NAP, mivel a mindfulness nem egy gyakorlat, hanem SZEMLÉLET, ÉLETMÓD, ami nem ördöngősség vagy kiváltság. Nem kell szuperanyunak, szuperapunak lenned, vagy bármi tehetséggel, eszközzel rendelkezned hogy elkezdjétek és beépítsétek a mindennapjaitokba. Majd meglátod, csak figyelj és kövess! Kezdjétek el egyszerűen MOST. MA.

Miért is? A kiegyensúlyozottabb, boldogabb mindennapokért. Megéri!

Ha tanácstalan vagy a kezdő lépéseknél, ahogy én is az voltam annak idején, nézd meg Szülőknek szóló Mentor Programomat.

Megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

Szeretnél kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet?

Ha tanácstalan vagy a kezdő lépéseknél, ahogy én is az voltam annak idején, nézd meg Szülőknek szóló Mentor Programomat.

Ezeket olvastad már?

Gyakorlatok

Szívközpontú légzés

Rengeteg légzésfajta van a világon, érdemes minél többet kipróbálni, hogy megtaláljuk a nekünk megfelelőeket. És persze gyakoroljuk is őket, hogy tudjuk, milyen helyzetben melyiket használhatjuk

TOVÁBB OLVASOM »
Praktikák

Eszközök sorozat – ÁSVÁNYOK

Van néhány csodás eszköz, amit kortalanul használhatunk gyerekek, felnőttek körében bármilyen meditációs, mindfulness gyakorlatban, vagy akár „csak úgy”. Egyik ilyen eszköz az ÁSVÁNY. A különféle

TOVÁBB OLVASOM »